Distribuţia 13 Reasons Why continuă să se mărească, cei de la Netflix anunţând distribuirea a încă patru actori ce li se vor alătura celor şapte confirmaţi ieri. Cei ce urmează să vină pe platourile de filmare alături de Dylan Minnette & CO. sunt Jake Weber, Brenda Strong, Meredith Monroe şi R.J. Brown, fiecare semnând pentru câte un rol recurring cu mai multe apariţii pe durata episoadelor aferente sezonului secund.

  • Jake Weber aka Barry Walker: tatăl lui Bryce, Barry este un bărbat de succes ce gestionează un fond de investiţii, buna reputaţie precedându-l şi făcându-l unul din reprezentanţii comunităţii.
  • Brenda Strong aka Nora Walker: soţia lui Barry şi mama lui Bryce Walker.
  • Meredith Monroe aka Carolyn: mama lui Alex, o asistentă medicală muncitoare şi o mamă devotată.
  • R.J. Brown aka Caleb: antrenorul de box al lui Tony, un bărbat competitiv şi dedicat elevilor săi, o atitudine total diferită de cea din afara ringului, descrierea oficială caracterizându-l ca fiind un bărbat blând şi cu un simţ al umorului aparte.

Descriere: Bazat pe seria best-seller semnată de Jay Asher, 13 Reasons Why îl are în centru pe Clay Jensen care, întors de la şcoală, găseşte pe veranda casei sale o cutie misterioasă pe numele său. Curios de ceea ce se întâmplă, Clay desface cutia descoperind în aceasta mai multe casete înregistrate de colega şi iubita sa Hannah Baker, înainte de a se sinucide în urmă cu doar două săptămâni. Prin intermediul înregistrărilor, tânărul descoperă că aceasta a mărturisit că a avut 13 motive ce au condus-o la decizia de a-şi lua propria viaţă.

13 Reasons Why a fost lansat pe 31 martie. Sezonul 2 are o comandă de 13 episoade şi urmează a fi lansat în 2018.


Sursa