Netflix anulează ‘Gypsy’

O premieră, o anulare şi o reînnoire. Cam aşa se prezintă ziua de azi pentru fanii proiectelor Netflix. Dacă de dimineaţă scriam despre reînnoirea Glow şi dădeam play primului episod al dramediei Atypical, iată că acum la rând a venit anularea thrillerului psihologic Gypsy. Prin această decizie, Gypsy devine al doilea proiect lansat în 2017 ce nu primeşte o reînnoire, la sfârşitul lunii trecute fiind anunţată anularea Girlboss.

Chiar dacă cei de la Netflix nu au emis pentru moment un comunicat oficial, anularea proiectului este totuşi o surpriză, la scurt timp după lansarea episoadelor, reprezentanţii platformei de streaming demarând discuţii cu producătorii proiectului pentru un sezon secund, scenariştii regrupându-se la rândul lor încă de acum o lună pentru a vedea unde o va conduce pe protagonistă povestea noilor episoade.

Descriere: Gypsy prezintă povestea lui Jean Holloway, o terapeută din Manhattan ce începe a iniţia relaţii intime şi ilicite din punct de vedere moral cu persoanele din viaţa pacienţilor săi. Pe măsură ce profesia i se întrepătrunde tot mai mult cu viaţa personală, pericolul de a fi descoperită crescând, dorinţele şi fanteziile sale riscând să îi distrugă viaţa.

Pentru Naomi Watts, Gypsy a fost primul rol într-un serial TV. Creat de Lisa Rubin, proiectul i-a avut ca producători executivi pe Liza Chasin, Rudd Simmons şi pe Watts. Gypsy a fost pus la dispoziţia abonaţilor Netflix pe 30 iunie.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s