Veşti bune pentru fanii GLOW, cei de la Netflix anunţând reînnoirea proiectului pentru un sezon secund. Comanda S2 este similară cu cea iniţială şi anume 10 episoade a căror premieră va fi programată pentru 2018.

Creat şi realizat de Liz Flahive şi Carly Mensch, din echipa de producţie a serialului face parte şi Jenji Kohan, cunoscută pentru proiectele Orange is the New Black şi Weeds.

Descriere: Plasat în Los Angelesul anilor ’80, proiectul este inspirat din show-ul de televiziune devenit icon pentru cultura pop a acelei perioade, având-o protagonistă pe Ruth Wilder, o tânără actriţă aspirantă care merge la audiţiile Gorgeous Ladies of Wrestling, primul show de televiziune pentru wrestlingul feminin. În ciuda dificultăţilor iniţiale şi a antrenamentelor, lucrurile promit a se complica cu adevărat în momentul în care în ring, alături de Ruth, intră fosta sa bună prietenă şi vedetă de televiziune, Debbie Eagan – relaţia şi confruntarea celor două poate duce la succesul sau chiar la ruinarea totală a show-ului GLOW.

Prin această decizie, GLOW se alătură serialelor nou lansate în 2017 şi deja reînnoite – Marvel’s Iron Fist, 13 Reasons Why şi Dear White People. Sezonul 1 a fost pus la dispoziţia abonaţilor pe 23 iunie.

Sursa