Michael Douglas şi Alan Arkin fac echipă în ‘The Kominsky Method’

În această dimineaţă, în articolul dedicat venirii Shondei Rhimes în echipa Netflix aminteam de Chuck Lorre, creatorul comediilor Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Mom ş.a.. Acesta a semnat în urmă cu ceva vreme un contract prin care să producă noi titluri pentru platforma internaţională de streaming, unul din aceste proiecte fiind The Kominsky Method. Via Deadline, se pare că negocierile au ajuns în cele din urmă la final, noul proiect semnat de Lorre fiind o comedie single camera care îi va avea ca protagonişti pe Michael Douglas şi Alan Arkin, titlul primind o comandă de 10 episoade aferente sezonului 1.

Descriere: Noua comedie îl are ca protagonist pe Sandy Kominsky, un actor care cu ani în urmă a cunoscut succesul cu o serie de titluri cinematografice, actualmente unul din cei mai respectaţi profesori de actorie din cetatea filmului. Încă de la început, alături de Kominsky a stat bunul său prieten şi agent, Norman. Michael Douglas îl va interpreta pe Sandy Kominsky, în timp ce Alan Arkin îl va potretiza pe Norman.

The Kominsky Method este cel de-al doilea titlu creat de Chuck Lorre pentru Netflix, pe 25 august urmând să fie lansată comedia Disjointed ce o are protagonistă pe Kathy Bates.

Rolul lui Sandy Kominsky reprezintă de asemenea revenirea lui Michael Douglas pe micile ecrane ca protagonist, după The Streets of San Francisco din 1972 actorul având doar scurte şi rare apariţii episodice în seriale precum Will & Grace, Phineas and Ferb ş.a.. Nici Arkin nu este un obişnuit al micului ecran, actorul fiind cunoscut pentru producţii cinematografice de renume şi un palmares de distincţii precum statuete Oscar, BAFTA , Golden Globe ş.a..

Pentru moment nu există o dată stabilită pentru lansarea The Kominsky Method.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s