Netflix pregăteşte o dramă romantică supranaturală

Deja numai este un secret că cei de la Netflix doresc să atragă şi cât mai mult din publicul tânăr ca abonaţi şi fani ai proiectelor originale, astfel că după succesul înregistrat de 13 Reasons Why şi nişte cifre destul de bunicele pentru proaspăt lansatul Atypical, reprezentanţii platformei de streaming au comunicat producţia unui nou proiect dedicat acestui segment demografic.

Proiectul în cauză este o dramă britanică de opt episoade, descrisă ca o poveste de dragoste cu valenţe … supranaturale. Fără un titlu pentru moment, creat şi având la bază un scenariu semnat de Hania Elkington şi Simon Duric, şase din cele opt episoade urmează a fi regizate de Farren Blackburn, portofoliul acestuia cuprinzând episoade din seriale precum Daredevil, Iron Fist, Doctor Who, The Musketeers ş.a.. Alături de Elkington, Duric şi Blackburn din echipa de producţie vor mai face parte Charlie Pattinson, Elaine Pyke şi Willow Grylls, aceştia colaborând şi pentru Requiem.

Filmările vor avea loc în Marea Britanie şi Norvegia. Pentru moment nu există o dată stabilită pentru lansare şi niciun actor ataşat proiectului.

Sursa

One thought on “Netflix pregăteşte o dramă romantică supranaturală

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s