The Originals: Torrance Coombs şi Jedidiah Goodacre alături de familia Mikaelson

Torrance Coombs revine la CW şi îl aduce cu el pe Jedidiah Goodacre. După valul de spoilere de zilele trecute când au fost dezvlăuite informaţii importante despre ce ne aşteaptă în noile episode (inclusiv moartea unuia din protagonişti) şi cu filmările în curs de desfăşurare, cei de la CW au anunţat că cei doi actori menţionaţi mai sus s-au alăturat distribuţiei The Originals pentru sezonul 5, confirmat ca sezon final. Coombs şi Goodacre vor interpreta rolurile despre care a discutat chiar Julie Plec în cadrul panelului TO de la San Diego Comic-Con, Declan şi Roman. Din cele comunicate în anunţ şi din setul de informaţii anterioare, Torrance Coombs îl va interpreta pe Declan, prietenul cu beneficii al lui Hayley, un şarmant bucătar irlandez care nu cunoaşte dedesubturile supranaturale pe care le ascunde cu adevărat New Orleans, ori faptul că femeia cu care se vede face parte din această lume mistică.

Cum sezonul 5 va aduce cu el şi un salt temporal de 8 ani, Hayley nu este singura care va avea un nou bărbat în viaţa sa, Julie Plec având grijă să îi ofere chiar şi lui Hope o primă iubire. Jedidiah Goodacre îl va interpreta pe Roman, un tânăr charismatic şi coleg de şcoală care, proaspăt transformat în vampir şi ca urmare a unui incident misterios ce pare a o implica pe Hope, acesta devine interesat de familia MIkaelson.

Torrance Coombs este un cunoscut al telespectatorilor CW prin prisma rolului interpretat în Reign, de curând putând fi urmărit în drama anulată a celor de la ABC, Still Star-Crossed, în rolul Contelui Paris. Cu roluri episoade în The 100, Supernatural şi mai recent în Somewhere Between, Goodcare este cunoscut publicului tânăr cu rolul lui Chad Charming din cele două filme Disney, Descendants.

The Originals revine cu cele 13 episoade aferente sezonului final în midseason 2018 (martie-aprilie). Anterior, au mai fost anunţate venirea lui Candice King, promovarea lui Steven Krueger (Josh) la statut de series regular şi distribuirea lui Danielle Rose Russell în rolul adolescentei Hope Mikaelson.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s