Lola Flanery şi Jordan Bolger se alătură echipei ‘The 100’

Cu premiera noului sezon programată pentru midseason 2018, cei de la CW par a lucra din greu pentru proiectele din portofoliu, săptămânal fiind publicate informaţii şi materiale promoţionale de pe platourile The Originals, The 100 şi Black Lightning – cu echipa de scenarişti reunită la finele acestei luni, cât de curând vom avea informaţii şi despre noua ordine a Seattle-ului din iZombie.

După anunţul revenirii lui Isaiah Washington într-unul din noile episoade ale sezonului 5 şi promovarea Tasyei Teles la series regular, cei de la CW confirmă distribuirea lui Jordan Bolger şi a Lolei Flanery, cea din urmă înlocuind-o pe Imogen Tear în rolul lui Madi ca urmare a unui proces de redistribuire.

Cum Madi deja a fost deja prezentată publicului în finalul sezonului trecut, Jordan Bolger urmează a-l interpreta pe Zeke Shaw, un dependent de adrenalină ce a reuşit să supravieţuiască a 100 de ani şi două apocalipse, o combinaţie aparent perfectă de muşchi, inteligenţă şi şiretenie cu o pasiune pentru descoperirea secretelor universului, pasiune ce l-a condus în a se alătura unei misiuni spaţiale de pe un sistem solar îndepărtat. Lucrurile par a se schimba pentru Zeke, acesta fiind trimis acasă unde descoperă o imagine sumbră a ceea ce cunoaştea, întâlnind o lume cu totul diferită, dominată de lupta brutală pentru supraviţuiere şi a unor alianţe periculoase şi fragile bazate pe interesele primare ale fiecăruia.

Jordan Bolger este cunoscut publicului TV prin rolurile recente din Into the Badlands (Tate) şi Peaky Blinders (Isaiah). La randul sau, tanara Lola Flanery a fost de ocupata in ultimele luni, ea avand roluri recurring in serialele Shadowhunters (S2: Seelie Queen), The Mist şi Mary Kills People.

Sezonul 5 va avea premiera în midseason 2018 (martie-aprilie). – 5×01 ‘Eden’

Sursa

One thought on “Lola Flanery şi Jordan Bolger se alătură echipei ‘The 100’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s