Tyler Perez şi Chaley Rose nu vor fi singurii proaspăt intraţi pe porţile Angels Memorial o dată cu noul sezon, cei de la CBS anunţând că Moon Bloodgood s-a alăturat distribuţiei Code Black în calitate de series regular.

Din informaţiile oferite publicului, actriţa o va interpreta pe Rox Valenzuela, paramedic şi colegă pe ambulanţă cu Dr. Willis, personajul lui Rob Lowe despre care deja ştim că a început să fie atras de adrenalina oferită de turele şi ajutorul oferit la faţa locului, urmând ca în sezonul 3 acesta să fie prezentat cât mai mult în acest mediu de prim-ajutor.

Personajul lui Moon Bloodgood urmează să fie scris începând cu episodul 3×04. Pe lângă cele trei noi personaje, cei de la CBS au anunţat şi un moment muzical din episodul 3×02 urmând să îi vedem pe Marcia Gay Harden, Luis Guzman, Harry Ford, Benjamin Hollingsworth şi Boris Kodjoe pe acordurile melodiei Angel of Small Death and the Codeine Scene (Hozier).

Cu rolul lui Rox, Bloodgood revine pe micul ecran după o pauză de aproximativ doi ani de la finalul serialului Falling Skies în cadrul căruia a interpretat-o pe Anne Glass.

Noile episoade din Code Black sunt programate pentru midseason 2018 (martie-aprilie). – 3×01 ‘Third Year’

Sursa