Fox îngroaşă numărul locuitorilor din Gotham, anunţând via TvLine distribuirea a doi noi actori pentru sezonul 4.

Cunoscută telespectatorilor postului pentru rolul său recent din Prison Break, Marina Benedict o va interpreta pe Cherry, proprietara unui fight club din The Narrows, cunoscut ca cel mai dur şi mai periculos cartier din oraş. Aliat şi nu de puşine ori chiar adversară, printre cei ce îi calcă pragul şi chiar intră în ring este şi personajul interpretat de Ed Nygma, Solomon Grundy aka Butch.

La polul opus acestui loc în care nu se aplică decât legea celui mai puternic luptător şi prin definiţie supravieţuitor, este lumea lui Bruce Wayne şi a personajului Alex Winthrop ce va fi interpretat de Benjamin Stockham. Din informaţiile publicate, Alex, nepotul unui curator al muzelui din Gotham, va face cunoştinţă cu tânărul Wayne în goana acestuia după un artefact misterios. În momentul în care acest obiect este vizat de forţe periculoase ce îi pune pe fugă pe cei doi noi camarazi, Bruce va fi nevoit să ia o decizie dificilă.

După rolul lui Marcus din comedia About a Boy a celor de la NBC, Benjamin a avut apariţii în NCIS şi The Nerd Posse (film TV).

Gotham revine cu noi episoade în această toamnă începând cu 28 septembrie. – 4×01 ‘Pax Penguina’

Sursa