Lethal Weapon: Cui îi este dor de Leo Getz?

Cei de la Fox par a se implica cu adevărat în a menţine remake-ul TV Lethal Weapon la nivelul aşteptărilor create cu primul sezon, lista personajelor ce vor avea un cuvânt de spus în noile episoade din această toamnă crescând considerabil.

După distribuirea lui Michelle Hurd şi Andrew Creer, Adrian Pasdar urmează a-şi face şi el aparitia, în timp ce Thomas Lennon va reveni în pielea personajului  Leo Getz. După cum a fost promis încă de anul trecut, Leo Getz va avea o prezenţă prelungită în acest sezon, actorul semnând pentru un rol recurring cu mai multe apariţii pe durata S2.

În ceea ce îl priveşte pe Adrian Pasdar, ce ar putea acesta să interpreteze dacă nu un personaj negativ? Conform lui Matthew Miller, realizator Lethal Weapon, Pasdar este guest-star pentru episodul 2×04 ‘Flight Risk’ în cadrul căruia va portretiza un hoţ de renume a cărui apariţie promite să impresioneze – înainte de generic, acesta va jefui un grup de persoane aflate într-un avion privat, evadarea fiind făcută în stilul nebunesc cu care am fost obişnuiţi şi anume paraşutarea sa. Anterior, cei de la CW au anunţat că Adrian Pasdar va fi recurring în sezonul 3 din Supergirl – infos, aici.

Descriere: Adaptare TV a celebrelor filme din franciza Lethal Weapon ce i-a avut ca protagonişti pe Mel Gibson şi Danny Glover, noul proiect îl prezintă pe Martin Riggs, poliţist texan şi un fost NAVY Seal, în căutarea unui nou început după moartea soţiei şi copilului său. Ajuns în Los Angeles, Riggs va face echipă în cadrul LAPD cu detectivul Roger Murtaugh, acesta la rândul său proaspăt revenit în secţie după un atac de cord suferit, care acum trebuie să evite cu orice preţ stresul şi situaţiile tensionate.

Lethal Weapon revine cu noi episoade începând cu 26 septembrie. – 2×01 ‘El Gringo Loco’

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s