NBC renunţă la proiectul unei noi prinţese Xena

În urmă cu doi ani (şi vreo trei zile) anunţam pe un alt blog, TVBlog la acea vreme, că cei de la NBC au în plan proiecte de tip reboot pentru două din serialele îndrăgite ale anilor ’90, Xena: Warrior Princess şi The Fresh Prince of Bel-Air.

După anunţul oficial din 2015 făcut în cadrul turului de presă de vară Television Critics Association, mare lucru nu s-a mai auzit despre cele două proiecte, via The Hollywood Reporter, Jennifer Salke, preşedinta NBC Entertainment confirmând zilele trecute că s-a renunţat definitiv la dorinţa şi încercarea de a readuce pe micile ecrane povestea Xenei. Fără să confirme (ori să infirme), decizia pare a veni ca urmare a plecării scenaristului Javier Grillo-Marxuach.

În 2015, Robert Greenbalt anunţa că pentru această versiune modernă a prinţesei războinice se lucrează cu producătorii executivi ai seriei originale, Rob Tapert şi Sam Raimi iar în privinţa noii protagoniste, acesta a declarat că se va căuta o actriţă care să aibă carisma lui Lawless şi inteligenţa lui Katniss din seria The Hunger Games, aceasta fiind noua Xena pe care şi-o imaginează pentru proiect. Xena:Warrior Princess a făcut parte din grila NBC în perioada 1995/2001.

În ceea ce priveşte o reuniune a The Fresh Prince of Bel-Air, pentru moment nu au fost comunicate noi informaţii însă după revenirea Will & Grace pe micile ecrane după mai bine de zece ani, de ce nu şi un revival pentru Will Smith şi gaşca din Bel-Air? La fel ca în cazul Xena şi Will & Grace şi această comedie a făcut parte din portofoliul NBC în perioada 1990-96.


-Jennifer Salke, preşedine NBC Entertainment:
“Nothing is happening on that right now. We looked at some material; we decided at that point that it didn’t warrant the reboot. I’d never say never on that one because it’s such a beloved title but the current incarnation of it is dead.”

Sursa

2 thoughts on “NBC renunţă la proiectul unei noi prinţese Xena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s