E timpul să cunoaştem părinţii!

Cum sezonul de toamnă cu avalanşa de seriale şi sezoane noi e aproape, informaţiile despre invitaţii surpriză din varii proiecte nu contenesc să apară, un motiv în plus ca cei de la ABC să îşi mai consoleze fanii The Middle cu ceva ştiri noi.

Înainte ca familia Heck să îşi ia la revedere definitiv de la public, aceştia vor trebuie să o cunoască pe Lisa Rinna, actriţa cunoscută prin prisma rolului lui Billie Reed pe care l-a interpretat timp de aproape 20 de ani şi peste 290 de episoade în telenovela Days of Our Lives, urmând să fie guest-star în sezonul 9. Via Entertainment Weekly, cei de la ABC au anunţat că Rinna îşi va face apariţia în episodul 9×03 ‘Meet the Parents’, urmând să o portretizeze pe Tammy Brooks, încântătoarea, amuzanta şi extrem de înstărita mamă a lui Lexie – iubita lui Axl şi colega de cameră a lui Sue. Cuplul Heck îi vor cunoaşte pe părinţii adolescentei în timpul unui weekend petrecut la universitatea East Indy.

The Middle revine cu noi episoade începând cu 3 octombrie. Succedând reînnoirea primită la începutul acestui an, în cadrul UpFronturilor din luna mai, ABC a anunţat şi încheierea serialului o dată cu finalul sezonului 9. Alături de Modern Family, The Middle este un din cele mai longevive comedii broadcast din prezent, ambele ajunse la sezonul 9. – 9×01 ‘Vive La Hecks’


Sursa