‘Will’ anulat

Din păcate, povestea tânărului şi visătorului William Shakespeare a ajuns la final. Cei de la TNT au decis să nu lase fanii prea mult în suspans, astfel că doar după câteva ore de la difuzarea finalului de sezon, aceştia au anunţat oficial anularea serialului, episodul 1×10 ‘Once, Bright Angel’ devenind acum final de serial.

În ciuda promovării şi a lansării sale televizate şi pe mai multe platforme online, ratingurile înregistrate de Will au fost mai mult decât modeste comparativ cu aşteptările postului.

Descriere: Noua dramă a celor de la TNT doreşte a spune povestea lui Shakespeare într-o variantă modernă şi pe acorduri contemporane, aducând în lumina reflectoarelor inteligenţa, geniul şi tentaţiile acelei vremi, Will prezentând viaţa şi tinereţea scriitorului încă de la apariţia sa pe scena teatrului din Londra secolului XVI, într-un mediu nou şi seducător, într-o lume periculoasă agitată de revolte, cu un public diversificat şi o audienţă înşelătoare presărată cu fanatici religioşi.

Will este disponibil şi pe ecranele din România, pe canalul celor de la TNT.

Sursa

One thought on “‘Will’ anulat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s