Arrow: Colton Haynes revine

Iniţial mă gândeam să scriu ‘ghici cine revine?’ dar din păcate, poza de articol dezvăluie una din surprizele promise pentru sezonul 6.

Proaspăt căsătorit şi fericit, Colton Haynes revine anul acesta pe micile ecrane în serialele care l-au consacrat şi l-au transformat într-unul din îndrăgiţii publicului. După o revenire în Teen Wolf pentru sezonul final, actorul a confirmat via Twitter că după Beacon Hills îşi va face apariţia şi în Star City cât de curând. Chiar dacă încă de la plecarea lui Haynes din serial, an de an au apărut astfel de zvonuri, de această dată actorul este cel care dezvăluie surpriza scenariştilor. Plus, să nu uităm că cei din distribuţie deja au anunţat că un personaj îndrăgit publicului va reveni în sezonul 6 – să fie Roy sau altcineva? – aici

Haynes şi-a făcut apariţia în Arrow ca personaj recurring la jumătatea primului sezon, urmând să fie promovat series regular pentru sezoanele 2-3 şi primind chiar şi propriul său costum de Arsenal.

Arsenal

Cum revenirea lui Colton a fost desconspirată, nu ne rămâne decât să aşteptăm un comunicat mai detaliat din partea celor de la CW pentru a afla de asemenea durata şi numărul de episoade în care Roy va reveni alături de prietenii săi.

În prezent, Haynes poate fi urmărit alături de Sarah Paulson, Billie Lourd, Emma Roberts în cel mai nou sezon American Horror Story, Cult.

Arrow revine cu un noi episoade începând cu 12 octombrie. – 6×01 ‘Fallout’


Capture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s