ABC pune pe pauză filmările ‘For the People’

Actori noi, dar ce ne facem cu scenariile? Pe scurt, cam la asta se reduce întreaga ştire.

După ce proiectul For the People a fost ales pentru portofoliul ABC 2017/18 şi au fost decise câteva schimbări printre care şi redistribuire în roluri cheie a actriţelor Britt Robertson şi Jasmin Savoy Brown, reprezentanţi ai studiourilor ABC şi Shondaland au comunicat în urmă cu doar câteva momente că s-a decis stoparea sau, mai degrabă punerea pe pauză a producţiei noului serial, For the People.

La baza acestei decizii par a fi chiar noile schimbări, astfel că după refilmarea episodului pilot şi filmarea celui secund cu noile actriţe ca parte a distribuţiei principale, producătorii au decis că este nevoie să se modifice scenariile pentru a putea surprinde mai bine noua dinamică a personajelor şi ceea ce aduc Robertson şi Brown povestii principale, dar şi a firelor narative individuale.

Din fericire pentru fanii proiectelor semnate de Shonda Rhimes, producţia For the People nu va fi prea mult întârziată, întreg procesul de rescriere a scenariilor urmând să dureze aproximativ două săptămâni şi jumătate. Se pare totuşi că nu doar For the People trece printr-un astfel de moment, debutul producţiei la spin-offul Grey’s Anatomy fiind întârziat deja cu o săptămână pe motiv că distribuţia nu este încă completă. Mai multe despre acest spin-off ce are la baza viaţa personală şi profesională a pompierilor din Seattle, aici.

De la Shonda Rhimes şi Betsy Beers în colaborare cu Don Todd, scris de Paul William Davies, For the People este prezentat astfel:

Descriere: Cu acţiunea plasată în cadrul Tribunalului Districtual al Statelor Unite din New York (The Mother Court), proiectul are ca protagonişti o nouă categorie de avocaţi, unii care lucrează atât pentru apărare cât şi pentru Procuratură. Ocupându-se de cele mai importante ori mai mediatizate cazuri federale din district, nu de puţine ori limitele dintre viaţa personală şi cea profesională dispar.

For the People este programat pentru grila de midseason a celor de la ABC – când revin serialele de toamnă, aici.

Sursa

2 thoughts on “ABC pune pe pauză filmările ‘For the People’

  1. Aparent, nu este ceva neobisnuit pentru cei de la ABC. Ne amintim ca acum doi ani si Of Kings And Prophets a fost pus pe pauza pentru un recasting si o regandire a scenariilor, si soarta sa a fost decisa dupa numai doua epsioade. Probabil, beneficiind de sprijinul Shondei, For the People se va bucura de difuzarea completa a primului sezon, dar o asemenea situatie nu aduce nimic bun pentru serial.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s