Iar prima comandă din acest sezon merge la… Young Sheldon, CBS!

Cei de la CBS au gândit strategic şi se pare că au procedat corect în momentul în care au decis să lanseze premiera Young Sheldon o dată cu noile episoade The Big Bang Theory, noul proiect reuşind să păstreze ~ 17.2 milioane de telespectatori în faţa televizioarelor pentru debutul aventurilor tânărului Sheldon – cifre nemaiînregistrate de CBS de la premiera 2 Broke Girls din 2011.

Cu un asemenea debut de succes, nu a durat mult şi iată că reprezentanţii postului au anunţat oficial că CBS a plasat o comandă de 9 scenarii adiţionale, Young Sheldon ajungând astfel la un prim sezon de 22 episoade.

Descriere: Prequel The Big Bang Theory, noua comedie CBS îl are ca protagonist pe tânărul Sheldon Cooper, noile aventuri arătându-l alături de familia sa din East Texas precum şi momente ale vieţii sale de licean la vârsta de doar nouă ani. Pentru un băiat care reuşeşte să găsească un sens pentru absolut orice, Sheldon are dificultăţi în a-şi înţelege familia religioasă şi iubitoare de fotbal. Episoadele îl vor avea ca narator pe Jim Parsons, interpretul lui Cooper în TBBT.

Dacă v-a plăcut povestea şi provocările juniorului Sheldon, vom mai avea ceva de aşteptat până la noi episoade, serialul intrând oficial în grila săptămânală a postului o dată cu 2 noiembrie. – 1×02 ‘Rockets, Communist, and the Dewey Decimal System’

Sursa