‘Marlon’ reînnoit cu un nou sezon

Păzea! Marlon revine! 😛

Iată că există diversitate şi după finalizarea The Carmichael Show, noua comedie a postului preluând ştefata şi reuşind să prindă chiar şi o reînnoire de la NBC – deseori, un ideal greu de atins.

Pentru cei din industrie această reînnoire nu este tocmai o surpriză, mai ales dacă ne uităm cu atenţie la cifrele înregistrate, negocierile postului cu echipa de producţie având mai degrabă în discuţie numărul de episoade aferent sezonului secund. O decizie pe acest subiect nu a fost pentru moment comunicată însă este sigur că S2 va avea o comandă extinsă faţă de cele 10 episoade ale sezonului 1.

Cu o medie de rating de ~5.6 milioane telespectatori pe segmentul demografic 18-49 şi cifre record pentru finalul sezonului, Marlon a reuşit să devină #1 new scripted series a verii din conglomeratul celor patru mari televiziuni publice – ABC, NBC, CBS, Fox.

De la creatorul şi producătorul Christopher Moynihan şi pe alocuri inspirat din viaţa protagonistului Marlon Wayans, comedia îl are în centru pe Marlon, tată a doi copii şi un bărbat dedicat în totalitate familiei chiar dacă soţia sa a decis să divorţeze. Cu o relaţie menţionată nu o dată a fi mai bună decât în timpul căsniciei, Marlon a reuşit ca împreună cu fosta sa soţie să aibă divorţul perfect şi a rămâne full-time în viaţa copiilor, sfaturile sale părinteşti dovedindu-se deseori o provocare pentru toţi cei din jur.

Alături de Marlon Wayans, în distribuţie îi mai putem vedea pe Essence Atkins, Bresha Webb, Diallo Riddle, Notlim Taylor şi Amir O’Neil.

Cu o premieră programată pentru vară, cei de la NBC au difuzat săptămânal câte două episoade în regim back-to-back, Marlon finalizându-şi cele zece episoade pe13 septembrie. – 1×09 ‘Appropriate Marlon’ & 1×10 ‘End of the Road’

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s