‘The Last Ship’ reînnoit cu S4 + S5 / La final? (Updated)

UPDATE 29.09: The Last Ship pare a ajunge în cele din urmă la final…

Conform ultimelor declaraţii apărute în presa de peste ocean, producătorii serialului nu prea stau cu sufletul la gură în vederea unei posibile reînnoiri, sezonul 5 având deja filmat un final fără cliffhangere ori alte momente ce ne pot face să ne dorim o continuare a proiectului. O poză publicată online zilele trecute anunţând finalul filmărilor sezonului 5 cu ‘series wrap’ a înteţit zvonurile deja existente privind încheierea serialului.

De asemenea, protagonistul Eric Dane a fost deja abordat pentru un nou rol însă, chiar dacă a refuzat noul proiect, actorul a dat de înţeles că este liber de contract şi available pentru noi oferte.

Sezonul 4 se va finaliza pe 15 octombrie.


UPDATE 8.09: La doar o lună de la reînnoirea sa cu S4, cei de la TNT au decis să prelungească comanda iniţială cu 10 episoade adiţionale aferente unui sezon 5. Cele două sezoane vor fi filmate simultan.

Ştire iniţială: Veşti bune pentru fanii The Last Ship, serialul fiind deja reînnoit cu un nou sezon. Anunţul a fost făcut în timpul panelului TNT din cadrul turului de presă de vară Television Critics Association, serialul primind o comandă de 13 episoade, similară sezoanelor anterioare, cu o programare pentru 2017.

Vestea reînnoirii a venit mai degrabă ca o confirmare decât ca o surpriză, ciferele înregistrate de episoadele sezonului în curs fiind mulţumitoare pentru post – aprox. 2.2 milioane telespectatori cu 0.5 puncte demo rating.

Urmărind povestea unui echipaj cruţat de la o epidemie globală ce poate eradica întreaga populaţie, The Last Ship are la bază romanul semnat de William Brinkley.

The Last Ship continuă cu noi episoade în fiecare duminică, finalul S3 urmând să fie difuzat pe 11.09.2016.

Surse: 1, 2

One thought on “‘The Last Ship’ reînnoit cu S4 + S5 / La final? (Updated)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s