‘The Good Doctor’ primeşte noi episoade

CBS a dat startul iar ABC continuă!

Dacă cei de la CBS au extins comanda noii comedii Young Sheldon la un sezon complet după doar un episod, cei de la ABC au preferat să mai aştepte puţin în privinţa noului serial hit al postului, The Good Doctor. Decizia postului alfabet nu a întarziat, reprezentanţii ABC anunţând noaptea trecută că au fost comandate noi scenario adiţionale pentru noua drama a cărui protagonist este Freddie Highmore, ajungând astfel la un sezon complet, de 22 episoade.

La baza unei decizii de acest tip stă, ca de obicei ratingul, episodul 2 reuşind să menţină cifrele înregistrate de premiera serialului.

Având la bază un format sud-corean şi adaptat pentru US de David Shore, creatorul celebrului House MD, noua dramă de la ABC îl prezintă pe Shaun Murphy, un tânăr doctor de excepţie care suferă de sindromul savantului autist. Acesta decide să iesă din propria zonă de confort, mutându-se într-un nou oraş pentru a se alătura deprtamentului de chirurgie din cadrul unuia dintre cele mai prestigioase spitale. Singur pe lume şi incapabil să dezvolte relaţii personale cu cei care lucrează, Shaun profită de abilităţile sale pentru a salva vieţile pacienţilor şi a demonta scepticismul colegilor săi.

The Good Doctor este difuzat săptămânal în grila ABC de luni seara.


-Channing Dungey, preşedinte ABC Entertainment:
“We are thrilled to announce that we are giving our viewers additional episodes of The Good Doctor. We have an amazing team in front of and behind the camera, led by Freddie Highmore’s incredibly nuanced performance as Dr. Shaun Murphy, and we’re confident the show will continue to captivate our audience.”

Sursa

2 thoughts on “‘The Good Doctor’ primeşte noi episoade

  1. Mi se pare, de departe, cel mai bun serial din acest sezon si unul din cele mai bune din ultimii ani. Ma bucura decizia celor de la ABC si sper ca in viitor sa auzim ca Bunul Doctor va beneficia si de un sezon secund. “The day that the rain smelt like ice cream” Ce poti sa-ti doresti mai mult?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s