‘Ransom’ primeşte sezonul 2 (Updated)

UPDATE: O întreagă epopee pentru serialul Ransom, difuzat şi de AXN România sub titlul Negociatorii. După ce în luna mai cei de la CBS au renunţat la el iar la sfârşitul lui iunie celelalte ţări co-producătoare s-au decis să îl reînnoiască, lucrurile par se fi schimbat şi pentru americani, reprezentanţi ai CBS anunţând că Ransom va reveni şi pe micile ecrane din US. ‘Scuza’ acestora pare să fie că niciodată nu a existat un anunţ oficial de anulare, show-ul pur rămânând pur şi simplu în ‘bubble’ aka purgatoriul show-urilor de televiziune.

Cele 13 noi episoade comandate vor fi filmate în Ungaria, urmând să ajungă pe micile ecrane în prima parte a lui 2018.


Ştire iniţială: Ce zic unii şi ce zic alţii sau mai bine zis ce se întâmplă când la mijloc este o producţie cu mai mulţi parteneri şi finanţatori.

După ce luna trecută cei de la CBS au anunţat că nu vor mai continua cu drama procedurală Ransom, în urmă cu doar câteva ore au apărut informaţii despre reînnoirea proiectului cu noi episoade aferente sezonului 2, reînnoire comandată cel mai probabil de cei de la Global TV Canada. Conform Production Weekly, noile episoade urmează să intre în producţie chiar de zilele viitoare (luna iulie) – tot PW au anunţat în avans şi reînnoirea Better Call Saul (aici).

Pentru moment nu a fost emis niciun comunicat oficial şi nici nu s-au anunţat detalii privind distribuţia ori numărul de episoade comandat. De asemenea, nu se cunoaşte dacă CBS v-a prelua pentru difuzare sezonul 2.

Descriere:  Dramă procedurală, Ransom este inspirat de o poveste reală, a lumii celor mai buni negociatori. Într-un univers în care anual se duc mai mult de 30.000 negocieri private, există o mare cerere pentru experții care pot soluționa cazuri dificile de răpiri și răscumpărări. Dar numai cei cu adevărat talentați se diferențiază. (via AXN)

În România, sezonul 1 din Ransom poate fi urmărit pe AXN (aici).

Surse: 1 , 2 (update)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s