Noi episoade pentru ‘SEAL Team’

2 CBS – 1 ABC, restul 0.

Acesta este scorul serialelor care au reuşit să primească comandă de un prim sezon integral de la televiziuni. CBS a dat startul cu Young Sheldon, cei de la ABC i-au urmat exemplul cu drama medicală The Good Doctor, iar acum CBS aduce din nou mingea în curtea proprie cu o comandă de nouă scenarii adiţionale pentru SEAL Team, cel mai nou proiect ce îl are protagonist pe David Boreanaz.

SEAL Team face parte din noua grilă de toamnă CBS şi din noua linie de proiecte militare care au ‘invadat’ canalele de televiziune în ultima perioadă: Shooter, SIX, The Brave, Valor ş.a.. Cu o premieră care a reuşit să înregistreze 9.9 milioane telespectatori şi un episod secund ce a putut să se menţină la 8.4, decizia celor de la CBS nu a fost cu adevărat una dificilă.

Descriere: Serialul urmăreşte echipa de elită Navy SEAL axându-se pe viaţa şi antrenamentul membrilor săi, precum şi pe misiunile periculoase ce le sunt atribuite.

Alături de Boreanaz, săptămânal îi putem vedea pe Max Thieriot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Toni Trucks şi Jessica Paré.

Sursa

One thought on “Noi episoade pentru ‘SEAL Team’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s