Un nou Defender este bântuit de vechii inamici, astfel că după ce ne-a fost dezvăluit faptul că David Tennant va relua rolul lui Kilgrave pentru sezonul doi Jessica Jones, aflăm că şi Daredevil urmează a fi vizitat de Wilson Fisk.

Zvonurile unei reveniri a lui Fisk au apărut în momentul în care actorul Vincent D’Onofrio şi-a schimbat poza de cover de pe contul personal de Twitter, dând ulterior de înţeles fanilor că urmează o revenire a personajului. Nu a durat mult şi revenirea principalului inamic al lui Daredevil din sezonul 1 a fost comunicată şi oficial. Cum se întâmplă de obicei cu proiectele Marvel, nu se cunosc informaţii despre motivul revenirii lui Fisk ori durata apariţiei sale în sezonul 3.

Noile episoade vin cu o schimbare şi în spatele camerelor de filmare, Erik Oleson fiind numit showrunner al serialului pentru sezonul 3. Printre proiectele din portofoliul său, Oleson a fost de curând producător executiv şi scenarist pentru The Man in the High Castle şi co-producător pentru mai multe episoade din Arrow. Acesta îi înlocuieşte ca showrunner pe Douglas Petrie şi Marco Ramirez, Petrie fiind de asemenea şi realizatorul The Defenders.

Pentru moment, cu excepţia The Punisher, 17 noiembrie, reprezentanţii Marvel/Netflix, nu au comunicat nicio dată de premieră pentru revenirea noilor sezoane Daredevil S3, Jessica Jones S2, Luke Cage S2, Iron Fist S2. De asemenea urmează a fi luată o decizie în privinţa unei posibile continuări pentru The Defenders.


– Jeph Loeb, EP/Marvel TV chief, despre revenirea lui Vincent D’Onofrio:
“Vincent is an exceptional actor who returns with the incredible gravitas he brings to Fisk. We’re very excited how Marvel’s Daredevil develops through the creative lens and guidance of our new showrunner, Erik Oleson.”


VDO_Twitter
Sursa: Twitter/ @vincentdonofrio

 

Sursa