ABC comandă episoade noi pentru ‘Grey’s Anatomy’, ‘American Housewife’ şi ‘black-ish’

Veşti bune pentru fanii Grey’s Anatomy şi pentru cei ai comediilor black-ish şi American Housewife, cei de la ABC anunţând comanda a câte două scenarii adiţionale pentru cele trei titluri, sezoanele curente ajungând astfel la 22 şi respectiv 24 de episoade pentru comediile postului.

Cum Grey’s se pregăteşte de lansarea unui nou spin-off, privirile şefilor au fost îndreptate către cele două sitcomuri care au debutat toamna aceasta într-un nou interval şi zi de difuzare, cifrele de audienţă înregistrate arătând că mutarea a fost o decizie bună pentru linia de comedii a postului. Şi lui black-ish i se pregăteşte un spin-off, Grown-ish, ce o va avea protagonistă pe Zoey Johnson (Yara Shahidi) urmând să fie difuzat pe Freeform.

Pe lânga spin-offul în curs de filmare care va avea premiera în midseason, pe 9 noiembrie ABC urmează a difuza episodul cu numărul 300 al Grey’s Anatomy, serialul ajungând să fie cea mai longevivă dramă medicală. 3×07 ‘Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story’.

Pentru cei care nu au trecute în lista de vizionare cele două comedii, câteva informaţii:

Descriere American Housewife: Serialul o are ca protagonistă pe Katy Mixon în rolul lui Katie Otto, o femeie sigură pe sine care nu se sfieşte să iasă din tipare şi să spună ceea ce crede, mamă a trei copii şi soţia unui profesor universitar. În ciuda felului său de a fi, nu puţine sunt momentele când este acaparată de perfecţiunea şi bogăţia oraşului în care locuieşte, Westport, ea neintegrându-se în şablonul mămicilor cu trup perfect, purtătoare de leggings, iubitoare de yoga/pilates şi fane ale curelor de sucuri naturiste.

Descriere black-ish: Dre Johnson și soția sa, Rainbow, trăiesc visul american: au cariere impresionante, patru copii și o casă într-un cartier rezidențial. Singura lor grijă este reprezentată de influența „caucaziană” de zi cu zi, exercitată de societate asupra copiilor lor, cei doi dorind să le insufle acestora cultura în care ei înșiși au fost crescuți, încercând să nu ignore complet nici viitorul celor patru. Comedia explorează o gamă largă de probleme socio-culturale cu umor și mult realism.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s