Schimbări în grila CBS – ‘Man With a Plan’, ‘Me, Myself & I’, ‘9JKL’

Matt LeBlanc to the rescue!

Cu scorul 2-1 pentru CBS în privinţa extinderii comenzii la sezoane complete a două dintre noile seriale ale portofoliului de toamnă (Young Sheldon şi SEAL Team, ABC The Good Doctor, FOX NBC şi CW nefăcând niciun anunţ până la acest moment), tot ei fac şi prima anulare…subtilă. După mai bine de o lună de la premieră şi şase episoade cu ratinguri în cădere liberă, comedia Me, Myself & I a fost scoasă din grila de programe, anunţul venind la scurt timp după difuzarea 1×06 ‘New Job’. Conform comunicatului de presă, serialul urmează a reveni totuşi pe micile ecrane la o dată anunţată, pentru a-şi continua difuzarea celor şapte episoade rămase din comanda iniţială de 13 scenarii. Cu un debut modest dar promiţător, 7.5 milioane telespectatori, ultimele cifre înregistrate au arătat că serialul a adus în ultimele săptămâni sub 4 milioane.

Începând cu săptămâna viitoare, 9JKL va trece pe intervalul orar al Me, Myself & I,  urmând ca din 13 noiembrie Matt LeBlanc să revină cu un nou sezon din comedia Man With A Plan.

Cu sezoane complete pentru Young Sheldon şi SEAL Team, cei de la CBS au mai plasat o comandă de trei noi scenarii şi pentru 9JKL şi Wisdom of the Crowd. Pentru moment nu se cunoaşte dacă cele trei noi scenarii vor ajunge şi în producţie ori sunt doar o distragere de timp până când reprezentanţii postului vor fi nevoiţi să ia o decizie definitivă în privinţa celor două proiecte.

Wisdom of the Crowd poate fi urmărit săptămânal în România pe Digi Film.


Descriere 9JKL: Comedie de familie inspirată din viaţa lui Mark Feuerstein, mai precis din perioada în care a locuit în apartamenul 9K, fiind vecin de palier cu părinţii săi din 9J şi cu fratele şi familia acestuia din 9L. O familie binevoitoare şi mereu prezenta, nu de puţine ori încercările lui Mark de a stabili nişte limite dau greş.

Descriere Me Myself & I: Noua comedie CBS are ca protagonist un bărbat şi viaţa acestuia pe parcursul a 50 ani, trei mari perioade fiindu-i accentuate – vârsta de 14 ani (în 1991), cea de 40 de ani (în prezent) şi cea viitoare de 65 de ani (în 2042).

Descriere Man With a Plan: Man With A Plan îl are în centru pe Adam, care decide îşi ajute soţia preluând o parte din reponsabilităţile casnice după ce aceasta decide că este timpul ca după 13 ani în care s-a dedicat celor 3 copii, să se reîntoarcă la serviciu. Fără niciun avertisment, Adam află rapid că lucrurile nu sunt deloc uşoare atunci când vine vorba de creşterea copiilor.

Sursa

3 thoughts on “Schimbări în grila CBS – ‘Man With a Plan’, ‘Me, Myself & I’, ‘9JKL’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s