‘Dynasty’ primeşte noi episoade

Dynasty pare a fi nimerit reţeta perfectă, cei de la CW anunţând în dimineaţa aceasta extinderea sezonului 1 cu nouă scenarii suplimentare, serialul urmând să ajungă astfel la un total de 22 de episoade pentru S1. De menţionat că Dynasty va intra în pauza de sărbători pe 6 decembrie, urmând a reveni cu noi episoade la începutul lui 2018.

Pentru moment nu există informaţii despre Valor, cel de-al doilea proiect din portofoliul de toamnă al celor de la CW.

Descriere: Reboot al telenovelei cu acelaşi nume din anii ’80 şi avându-i protagonişti pe membrii a două din cele mai înstărite familii din America, Carrington şi Colby, Dynasty prezintă disputele acestora în ceea ce priveşte averea, puterea, descendenţii şi moştenirea. Noua poveste este scrisă din perspectiva a două femei rivale şi anume Fallon Carrington, fiica miliardarului Blake şi a lui Cristal, viitoare sa mamă vitregă, o femeie hispanică din clasa de mijloc a societăţii. Viaţa miliardariilor, a acelor 1% care conduc întreaga planetă, este una cu adevărat atrăgătoare însă dedesubturile acesteia, în spatele uşilor închise şi dincolo de lumina reflectoarelor stau corupţia, şantajul şi compromisurile. Povestea originală l-a avut protagonist pe Blake Carrington, un magnat în domeniul petrolier, a cărui fiică, Fallon, o ura şi o detesta pe mult mai tânăra secretară a sa, Krystle Jennings, pe care acesta o ceruse în căsătorie. Actori din proiectul original îşi vor face apariţia în serial.

Publicul din România poate urmări Dynasty pe Netflix, noile episoade fiind încărcate săptămânal la doar câteva ore de la difuzarea din US.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s