Noi episoade pentru S.W.A.T şi 9JKL

Proaspăt lansat, S.W.A.T. pare să urmeze paşii SEAL Team, astfel că la doar  trei săptămâni de la premieră, reprezentanţii postului au anunţat oficial extinderea comenzii iniţiale cu şapte noi scenarii, sezonul 1 ajungând astfel la un total de 20 de episoade. (dat fiind că serialul a debutat mai târziu, chiar şi cu 20 de eps, sezonul este considerat a fi unul complet, integral)

O decizie a fost luată şi pentru comedia 9JKL, pentru care zilele trecute se comunica faptul că au fost comandate trei noi scenarii. Conform anunţului celor de la CBS, aceste scenarii au fost alese şi se va merge mai departe cu ele, sezonul 1 din 9JKL urmând să aibă pentru moment 16 episoade. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe cu el.

Pentru moment nu există nicio informaţie privind drama Wisdom of the Crowd. Şi aceasta a primit o  comandă de trei scenarii extra însă rămâne de văzut dacă acestea vor ajunge să fie şi filmate dat fiind statutul incert al serialului, care deja se află într-un con de umbră din cauza acuzaţiilor de hărţuire sexuală la adresa protagonistului Jeremy Piven.


Descriere 9JKL: Comedie de familie inspirată din viaţa lui Mark Feuerstein, mai precis din perioada în care a locuit în apartamenul 9K, fiind vecin de palier cu părinţii săi din 9J şi cu fratele şi familia acestuia din 9L. O familie binevoitoare şi mereu prezenta, nu de puţine ori încercările lui Mark de a stabili nişte limite dau greş.

Descriere S.W.A.T.: Noul serial CBS îl are ca protagonist pe sergentul Daniel ‘Hondo’ Harrelson, un bărbat calm, dar oricând gata de acţiune, împărţit între loialitatea pentru viaţa de cartier şi cea faţă de colegii săi de echipă, ofiţerii alături de care luptă să protejeze cetăţenii din Los Angeles. Inspirat din filmul cu acelaşi nume lansat în 2003, peliculă ce i-a avut în distribuţie pe Samuel L. Jackson, Colin Farrell, LL Cool J, Jeremy Renner, Josh Charles şi Michelle Rodriguez – la rândul său, filmul a fost bazat pe serialul TV omonim din 1975.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s