Deja-vu sau o decizie bună din partea celor de la NBC?  Nici 11 luni nu au trecut de la o postare identică, singura diferență fiind că de această dat anunț reînnoirea comediei The Good Place cu sezonul 3 și nu 2, după cum o făceam la începutul acestui an (aici). După modelul primelor sezoane, și S3 a primit o comandă similară de 13 episoade

Descriere: Rai sau Iad? The Good Place este una din comediile NBC ale sezonului trecut, serial ce o are protagonistă pe Eleanor, o femeie din New Jersey care ajunge într-un moment al vieţii sale în care realizează că nu a fost deloc o persoană bună, altruistă ori orice altă calitate care i-ar fi putut asigura cu adevărat un loc etern în Rai. Realizând acest lucru, Eleanor decide că niciodată nu este prea târziu pentru o schimbare, dorind să afle ce înseamnă cu adevărat să fi bun ori rău.

În România, The Good Place poate fi urmărit pe Netflix, abonații platformei primind săptămânal câte un episod nou. Pentru moment, sezonul 2 a intrat în pauza obișnuită, urmând să revină cu noi episoade începând cu 4 ianuarie 2017.

Sursa