Wilson Bethel face legea în nolul sezon ‘Daredevil’

Distribuţia Daredevil pentru sezonul 3 se măreşte pe zi ce trece astfel, după ce Vincent D’Onofrio şi-a confirmat personal revenirea, de această dată cei de la Netflix/Marvel au fost cei care au anunţat oficial că Wilson Bethel s-a alăturat proiectului în calitate de series regular. Rămânând fideli tehnicii lor, reprezentanţii oficiali nu au oferit prea multe detalii despre rolul acestuia sau numărul de episoade în care îşi va face apariţia în afara faptului că va interpreta un agent FBI.

Pe baza acestora şi a unui articol mai vechi cu informaţii leaked despre sezonul 3, cei de la Variety au emis teoria că sunt şanse mari ca Bethel să îl interpreteze Stanley Carter aka Sin-Eater. Conform benzilor desenate, Carter este un fost agent SHIELD, actualmente ofiţer NYPD, a cărui atitudine şi principii morale se schimbă în urma administrării unui tratament experimental, acesta hotărând să îi pedepsească pe cei pe care îi crede a fi păcătoşi, fiindu-le atât judecător cât şi călău. Judecata lui nu se va opri doar la traficanţi, printre victimele lui Carter urmând a se regăsi chiar şi cunoscuţi de-ai săi, colegi din NYPD şi chiar căpitanul secţiei. În universul benzilor desenate Marvel, Sin-Eater este un villain şi un antagonist în poveştil lui Daredvil şi a lui Spider-Man.

Wilson Bethel este cunoscut pentrul rolul lui Wade Kinsella din dramedia CW, Hart of Dixie. La scurt timp după finalizarea proiectului, acesta a mai avut apariţii în Bates Motel şi How to Get Away with Murder.

Daredevil revine cu noi episoade în 2018, o data exactă urmând a fi comunicată de cei de la Netflix.

Sursa

One thought on “Wilson Bethel face legea în nolul sezon ‘Daredevil’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s