‘Elementary’ primeşte un nou sezon (Updated)

Update 29 noiembrie: Veşti bune pentru fanii Elementary, chiar dacă informaţiile apar la fiecare şase luni. Cei de la CBS s-au dovedit a fi pe val zilele acestea, anunţând anularea ori suplimentarea comenzii la majoritatea serialelor din grila însă, supriza zilei cu siguranţa o reprezintă extinderea sezonului 6 Elementary. Cu o reînnoire târzie din partea postului şi în mare parte datorată încasărilor internaţionale, fanii serialului au fost (şi posibil încă sunt) convinşi că acest ultimul sezon va fi şi cântecul lebedei pentru serial însă, până atunci, ne vom bucura de 21 noi episoade alături Sherlock şi a lui Watson, şi nu 13 cum au fost iniţial anunţat.

Programat pentru midseason, cei de la CBS mai au de comunicat acum şi când vor reveni cei doi eroi moderni pe micile ecrane şi ce aventuri îi vor mai urma.


Știre inițială: Cei de la CBS şi-au început ieri ziua cu anunţul anulării comediei 2 Broke Girls (aici), au continuat cu The Great Indoors (aici) însă au finalizat-o într-o notă pozitivă, cel puţin pentru fanii Elementary. Drama procedurală ce îi are ca protagonişti pe Johnny Lee Miller şi Lucy Liu a fost reînnoită cu un nou sezon, 6.

După seria de reînnoiri de acum câteva săptămâni, când au fost anunţate reveniri ale tuturor dramelor postului, singurele proiecte ce lipseau de pe listă erau Elementary şi Criminal Minds. Cel din urmă a primit ulterior sezonul 13 (aici), însă fanii lui Sherlock au început să ia în considerare că actualele episoade pot fi ultimele. Cu ratinguri modeste, Elementary a fost salvat de performaneţele pe plan internaţional, un aspect la fel de important pentru televiziuni precum sunt si cifrele Nielsen.

Descriere: Producția este o adaptare modernă a poveștii lui Arthur Conan Doyle, în care partenerul de încredere al lui Sherlock Holmes, Joan Watson, este o femeie. Cei doi ajung să lucreze împreună pentru poliția newyorkeză, după ce Joan îl descoperă pe Sherlock într-o clinică de reabilitare, ca urmare a unor excese din partea acestuia. Acesta devine astfel consultant pentru poliția din New York și, adăugând un aer modern unei povești clasice, serialul urmărește cazurile extrem de complexe pe care cei doi sunt nevoiți să le rezolve, înfruntând atât criminalii prezentului, cât și umbre ale trecutului care își fac un obicei de a reveni în peisaj.

O decizie rămâne a fi comunicată pentru Code Black şi Criminal Minds: Beyond Borders.

În România, Elementary poate fi urmărit pe AXN. Finalul sezonului 5 este programat pentru difuzare pe 24 mai. – 5×24 ‘Hurt Me, Hurt You’

Sursa

5 thoughts on “‘Elementary’ primeşte un nou sezon (Updated)

 1. Cred ca este cea mai surprinzatoare decizie de pana acum. Chiar daca a avut ratinguri bune pe plan international, in SUA a avut cele mai slabe cifre dupa Ransom si Training Day. Sincer sa fiu, nu vad prea bine acest sezon 6.

  Like

  1. Da, nici eu nu ma asteptam la o reinnoire insa dupa cum am tinut sa precizez, produce bine in afara US – plus ca mai este achizitionat si difuzat si de alte televiziuni nationale de la ei, care bineinteles le da bani. Este detinut si produs in totalitate de ei asa ca totul intra in buzunarul CBS si nu pe la alte studiouri (ex. Warner Bros cu 2 Broke Girls).

   Un alt aspect ar fi si intervalul orar de duminica noaptea care oricum nu e cunoscut pentru ratingurile sale minunate, indiferent de ce serial a rulat de-a lungul timpului atunci.

   Like

 2. O veste care ma bucura enorm! Chiar imi place si este unul dintre serialele care nu m-a dezamagit pe parcursul anilor.

  PS… imi place la nebunie noul chip al acestui loc! 😀

  Liked by 1 person

  1. Stiu ca esti fana Elementary si ma bucur ca dupa dezamgirea de ieri cu Baby Daddy, primesti acum o veste buna.

   Cat despre blog, ma bucur ca schimbarea sa a fost observata. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s