Showtime reînnoiește SMILF

De la Sundance pe micile ecrane, SMILF bifează o nouă reuşită, cei de la Showtime anunţând reînnoirea comediei cu sezonul 2. Producţia noilor episoade va începe anul viitor, o dată de premieră urmând a fi comunicată ulterior.

SMILF a debutat pe micile ecrane cu una dintre cele mai mari audienţe înregistrate de Showtime încă din 2012, rating-ul lui Frankie ajutându-l şi pe Jay Pharaoh cu noua sa comedie, White Famous, care îi succede în grila de difuzare în serile de duminică. Pentru WF, o decizie urmează a fi luată şi comunicată în viitorul apropiat.

Descriere: SMILF o are ca protagonistă pe Bridgette Bird, o tânără ce încearcă să găsească un echilibru între carieră, dorinţa unei relaţii stabile, nevoile personale şi noul său rol de mamă. Proiectul este o comedie semi-autobiografică a lui Frankie Shaw, aceasta fiind creatoarea, protagonista şi unul din producătorii executivi ai serialului.

Finalul sezonului 1 urmează a fi difuzat pe 31 decembrie, cu un special preview pus la dispoziţia abonaţilor platformei Showtime pe 29 decembrie.


– Gary Levine, President of Programming, Showtime Networks:
“From its first episode, the refreshingly honest point of view of SMILF broke through with audiences, the press and on social media. Frankie Shaw is a creative force to be reckoned with and we love having her on Showtime. Her show is funny and forthright, pointed and poignant, irreverent and relevant, all at once. We can’t wait to see where Frankie takes SMILF next season.”


Serialul are la bază filmul scurt cu acelşi nume, premiat cu Short Film Jury Award în cadrul ediţiei din 2015 a Festivalului de Film de la Sundance. Cu o durată de doar 9 minute, acesta a reuşit să ofere o imagine nefiltrată a vieţii lui Bird şi a încercărilor sale de a avea viaţa dorită.

  • Bridgette Bird (Frankie Shaw): o tânără din Boston ce încearcă să găsească un echilibru între carieră, dorinţa unei relaţii stabile, nevoile personale şi noul său rol de mama, dându-şi rapid seama că realitatea noii sale vieţi este cu mult mai dificilă decât este prezentată.
  • Tutu (Rosie O’Donnell): mama lui Bridgette, aceasta face rabat de la convenţiile sociale atunci când vine vorba de fiica sa. În ciuda concepţiilor şi a educaţiei sale, Tutu îi este alături fiicei şi nepotului său, chiar dacă de cele mai multe ori aceasta nu se ridică la standardele lui Bridgette.
  • Jesse (Alex Brightman): fost coleg de liceu, acesta a avut dintotdeauna sentimente pentru Bridgette. Reluând legătura, Jesse este convins că asta este şansa sa de a avea o relaţie cu Bird.
  • Ben (Kyle Vincent Terry): întâlnindu-se şi flirtând cu Bridgette la un teren de baschet, între cei doi se creează instant o legătură.
  • David (Graham Rogers): student la cinematografie, David este câştigătorul unei concurs în urma căruia are de filmat un clip PSA (public service announcement).
  • Nelson Rose (Samara Weaving): proaspăt absolventă de facultate şi având în faţă o carieră sportivă promiţătoare, Rose se îndrăgosteşte de Rafi, considerându-l pe acesta noul său proiect.
  • Rafi (Ismael Cruz Cordova): imatur pentru cei 28 de ani pe care îi are, Rafi este fostul iubit al lui Bridgette şi tatăl lui Larry, fiul de doi ani pe care îl au împreună.

Echipă: Frankie Show (creator/regizor/EP), Lee Eisenberg (EP), Janice Williams (EP), Gene Stupnitsky (EP), Michael London (EP)
Premieră: toamna 2017
Comandă: 10 eps (30 min/ep.)

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s