După succesul înregistrat de CW cu evenimentul de tip crossover din acest an, nu a durat mult şi oficialii au şi anunţat o nouă distribuire pentru The Flash.

Mai exact, Kendrick Sampson a semnat pentru un rol recurring cu mai multe apariţii în cea de a doua parte a sezonului curent, personajul său urmând să fie introdus publicului în ultimul episod programat pentru 2017 (aka winter finale). În privinţa rolului său, Sampson i se va alătura lui DeVoe pe lista villainilor, a rivalilor şi a antagoniştilor lui The Flash, urmând a-l interpreta pe Dominic Lanse aka Brainstorm.

Povestea originii sale în universul benzilor desenate DC Comics, îl prezintă ca fiind un agent TSA (Transportation Security Administration, aeroport) a cărui viaţă se schimbă la 180 de grade în momentul în care va căpăta puteri meta, noile sale abilităţi fiind atât un dar cât şi un blestem – citirea involuntară a gândurilor celor din jurul său.

Kendrick Sampson este cunoscut publicului de seriale printr-o serie de apariţii recurring în White Famous, Supernatural, How to Get Away with Murder, The Vampire Diaries şi Gracepoint.

Sursa