‘Haters Back Off’, anulat

Netflix dă veştile una bună şi una rea, vorba aia, pentru a nu ne-o lua în cap. La scurt timp de la anunţarea oficială a reînnoirii Stranger Things cu un nou sezon, trei, reprezentanţii platformei de streaming au mai lansat un comunicat, de această dată confirmând anularea proiectului original Haters Back Off.

Oarecum diferit de celelalte titluri din portofoliul Netflix, Haters Back Off o are ca protagonistă pe Miranda Sings, personaj interpretat de o cunoscută a YouTube-ului, Colleen Ballinger. Anul trecut, proiectul a debutat foarte bine primind rapid o reînnoire însă se pare că lucrurile s-au schimbat o dată cu sezonul 2, cifrele şi vizualizările înregistrate nemaiîncadrându-se în standardele Netflix. Nu este un secret că prin distribuirea lui Ballinger în serial, reprezentanţii platformei online îşi doreau să atragă noi abonaţi şi, de ce nu, un nou target de audienţă. Cum însuşi YouTube şi-a făcut anul trecut debutul cu varii proiecte de tip scripted, rămâne de văzut dacă vor exista şanse ca Haters Back Off să fie continuat de ei.

Descriere: Haters Back Off o are protagonistă pe Miranda Sings, o tânără în plină ascensiune care, pe cât de netalentată pe atât este de încrezătoare în ea însăşi, mantra pe care o are ca referinţă este că ea s-a născut faimoasă decât că lumea nu ştie… încă.

Haters Back Off a debutat în 2016 pe 14 octombrie, sezonul doi fiind lansat, un an mai târziu, pe 20.10. Fiecare sezon a avut o comandă de 8 episoade.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s