Danny Masterson, concediat din ‘The Ranch’

Veşti proaste pentru fanii The Ranch, cei de la Netflix anunţând că actorul Danny Masterson a fost concediat din serial în urma acuzaţiilor de viol ce au fost aduse la adresa sa. Este cunoscut faptul că cei de la Netflix doresc a se ţine cât de departe se poate de scandalul sexual izbucnit în State în urmă cu câteva săptămâni. Alături de Ashton Kutcher, Masterson este şi unul dintre producătorii serialului, o decizie cu privire la implicarea sa din spatele camerelor de filmare urmând a fi comunicată în viitorul apropiat.

Concedierea lui Masterson este una cu efect imediat, ieri, 4 decembrie, fiind ultima zi de filmări pentru acesta. Jameson ‘Rooster’ Bennett, personajul său, va continua să apară în sezonul 2B (part 4) precum şi în prima parte a sezonului 3, primele nouă episoade din 3A fiind deja filmate. Rămâne de văzut cum va fi scrisa ieşirea personajului din serial, producţia urmând a fi reluată la începutul lui 2018, fără el.

Actorul este acuzat că a violat patru femei la începutul anilor 2000, cazul său fiind investigat de Poliţia din Los Angeles de la sfârşitul anului trecut, când trei femei au depus plângeri împotriva sa, acestea venind în sprijinul primei victime care a făcut un astfel de demers în 2004, caz clasat la scurt timp. Expunerea mediatică a investigaţiei este una cu atât mai mare, fiind cunoscut faptul că Masterson este membru al Bisericii Scientologice, precum şi trei dintre presupusele sale victime. În primăvară, purtătorul de cuvânt LAPD a declarat că investigaţia continuă alături de Procuratură, pentru moment neexistând niciun cap de acuzare pe numele actorului.

Dată fiind anvergura scandalului ce îl are protagonist pe Masterson şi tăcerea reprezentanţilor Netflix de până acum contrar deciziilor rapide luate în cazul lui Kevin Spacey (House of Cards), pe internet a circulat o petiţie care a reuşit să strângă nu mai puţin de 40.000 de semnături privind anularea serialului The Ranch.

Rămâne de văzut cum va continua The Ranch şi cum fi scris Rooster afară din povestea centrală a proiectului. Serialul revine cu 10 noi episoade pe 15 decembrie.

Surse: 1, 2

2 thoughts on “Danny Masterson, concediat din ‘The Ranch’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s