‘Shooter’ reînnoit cu un nou sezon

Veşti bune pentru fanii Shooter, cei de la USA Network anunţând oficial reînnoirea serialului cu un sezon 3. Comunicatul vine la doar câteva zile de la anunţul lui Ryan Phillippe via social media privind recuperarea sa şi faptul că este  apt şi numai bun de munca.  (Actorul s-a accidentat vara aceasta neputând continua filmările, fapt ce a dus la scurtarea sezonului 2 de la 10 la 8 episoade – mai multe detalii, aici).

Reînnoirea nu este singura surpriză anunţată de cei de la USA Network ci, încercând cumva să compenseze pentru scurtarea S2, aceştia au plasat o comandă extinsă faţă de cea obişnuită şi anume de 13 episoade aferente noului sezon.

Din cele comunicate, scenariul sezonului 3 va fi inspirat din volumul Black Light, al doilea titlu al seriei semnate de Stephen Hunter. Încercând să finalizeze şi treacă peste cele întâmplate în S2, lui Bob Lee i se dezvăluie noi informaţii despre moartea tatălui său, misterul din jurul decesului lui Earl conducând la o nouă conspiraţie în a cărui centru se va afla, încă o data, Swagger. Noua poveste începe în prelungirea finalului sezonului 2, neexistând vreun salt temporal între evenimente.

Filmările vor debuta în Los Angeles, începând cu ianuarie 2018.

Sezonul 2 s-a încheiat pe 5 septembrie. În România, serialul este disponibil integral în portofoliul Netflix, pe durata difuzării S2, abonaţii platformei de streaming primind săptămânal câte un episod nou, la doar câteva ore de la difuzarea sa în State.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s