Lauren Schmidt Hissrich, de la ‘Daredevil’ la ‘The Witcher’ Saga

Netflix a prins gustul supranaturalului, reprezentanţii platformei anunţând producţia seriei The Witcher, semnată de autorul polonez, Andrzej Sapkowski. Într-o formă brută, anunţul proiectului a fost comunicat în luna mai însă, de atunci nu s-a mai revenit asupra acestui titlu, până zilele acestea când a fost confirmat că Lauren Schmidt Hissrich este cea care se va ocupa de adaptarea volumelor pentru micul ecran ca showrunner şi producător executiv. Aceasta a mai colaborat cu Netflix pentru Marvel’s The Derdevil şi Marvel’s The Defenders. Este anunţat deja că Sapkowski va fi unul dintre consultanţii proiectului.

Aceasta nouă saga fantasy are ca protagonişti un grup de vânători de monştrii, The Witchers care, printr-un antrenament intens impus încă de la o vârstă fragedă, aceştia dezvoltă abilităţi supranaturale ce îi ajută în lupta cu unele din cele mai variate şi mai mortale creaturi. Bestseller New York Times, inspiraţie pentru unul dintre cele mai cunoscute jocuri video şi tradusă în peste 20 de limbi, seria volumelor semnate de Sapkowski poate fi găsită şi în România, via Nemira (aici).

Adaptarea The Witcher va intra în portofoliul Netflix cel mai probabil în a doua parte a lui 2018 sau chiar mai târziu. Pentru moment, proiectului nu i-a fost distribuit niciun actor.


– Andrzej Sapkowski, despre noua sa colaborare cu Netflix:
“I’m thrilled that Netflix will be doing an adaptation of my stories, staying true to the source material and the themes that I have spent over thirty years writing. I’m excited about our efforts together, as well as the team assembled to shepherd these characters to life.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s