History îşi diversifică portofoliul de proiecte proprii, astfel că pe lângă vikingi, cavaleri şi soldaţi SEAL, de anul viitor vom avea şi ceva SF, reprezentanţii postului anunţând în luna mai că a fost comandată o nouă drama şi anume Blue Book.

După un scenariu semnat de David O’Leary şi avându-i în echipa de producţie pe Sean Jablonsky ca showrunner şi pe Robert Zemeckis, câştigător de Oscar, proiectul va prezenta povestea ‘Project Blue Book’, o misiune secretă a Air Force US privind investigaţiile UFO (obiecte zburătoare neidentificate) din anii 1950, respectiv ’60.

Cu o comandă de 10 episoade, din distribuţia Blue Book au fost deja anunţaţi actorii Aidan Gillen, Laura Mennell, Michael Harney şi Ksenia Solo. Michael Malarkey s-a alăturat şi el proiectului ca series regular, urmând a-l interpreta pe Căpitanul Michael Quinn, un pilot şi erou decorat al celui de-al Doilea Război Mondial, el fiind ales pentru a conduce divizia nou înfiinţată în cadrul Air Force şi investigarea fenomenului UFOs. Şarmant şi încântător, Quinn este oposul partenerului său din proiect, Dr. Allen Hynek, un astrofizician de renume, un sceptic declarat al existenţei obiectelor zburătoare ce nu pot fi identificate.

Sursa