Update #TCA18: Nu, nu, nu dar de fapt e da, da, da. În cadrul turului de iarnă de presă Television Cristics Association, Michael Thorn, preşedintele FOX a confirmat că un nou sezon din Prison Break a intrat în lucru, pentru moment totul fiind într-o fază incipientă. Se pare că Dominic Purcell a avut până la urmă dreptate.  Articolul de faţă va fi acutalizat pe măsură ce vor apărea şi alte informaţii.

Michael Thorn: “We’re developing a new iteration of Prison Break. We’re really excited. We’ll be happy to share when we have more. We definitely have one in development.”


Știre inițală: Necunoscute sunt căile celor de la FOX şi cu atât mai mult deciziile acestora. După ce în luna mai revival-ul Prison Break şi noul proiect al francizei 24 rămăseseră cu un statut incert, o decizie asteptând să fie luată, în vară s-a revenit asupra Legacy fiind comunicată anularea oficială dar şi debutul unui nou titlu 24. Varii idei au fost vehiculate în ultimele luni însă pentru moment nimic nu a fost confirmat (nici legat de avocaţi şi nici de o Jack Bauer femeie).

Când a venit vorba de Prison Break, cei de la FOX nu au confirmat dar nici nu au infirmat o reînnoire, mergând pe varianta disponibilităţii actorilor şi a faptului că atunci când aceştia vor avea timp, se va putea vorbi de o continuare. Seara trecută, Dominic Purcell a publicat pe contul său de Instagram o poză cu logo-ul serialului alături de #prisonbreak6. Acum că este vorba de o glumă a actorului sau chiar se lucrează la un nou sezon, rămâne de aflat. Pentru moment nu a fost făcut niciun anunţ oficial din partea postului.