Noi seriale în grila săptămânală Netflix

Este cunoscut faptul că lista serialelor a căror episoade noi le primim via Netflix săptămânal la doar câteva ore de la difuzarea din US s-a mărit considerabil în ultimele luni iar asta nu este totul. Conform celor de la Deadline, Netflix are deja semnat un parteneriat cu CW pentru difuzarea internaţională a noului proiect cu supereroi marca DC Comics, Black Lightning precum şi cu cei de la NBC pentru noua dramă Good Girls.

Singurele proiecte CW care sunt distribuite internaţional (excepţie US şi Canada) de către Netflix sunt Dynasty şi Riverdale, urmând apoi ca oferta să varieze la nivel naţional în funcţie de fiecare piaţă. Pe lângă cele două titluri, abonaţii din România mai au la dispoziţie săpătămânal şi noile sezoane din The Flash, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow şi Crazy Ex-Girlfriend, precum şi serialele din midseason, The Originals (S4) şi iZombie (S3). Acestora li se adaugă de la NBC The Good Place şi The Blacklist, precum şi Designated Survivor (ABC), Star Trek: Discovery (CBS All Access), Lucifer (FOX), dar şi recent finalizatele Outlander (Starz) şi Shooter (USA Network).

Black Lightning este programat pentru premieră pe 16 ianuarie 2018, urmând ca cei de la NBC să comunice o dată şi pentru lansarea Good Girls, o dramă ensemble despre trei femei cumsecade din suburbia americană care jefuiec un magazin.

Descriere: Black Lightning îl are ca protagonist pe Jefferson Pierce un supererou care credea că a trecut peste vechea viaţă o dată cu renunţarea la costumul său însă, pus în faţa unor noi ameninţări ce îi vizează familia, acesta revine în lupta şi la alter ego-ul său de justiţiar. În benzile desenate cele două fiice vor călca pe urmele tatălui lor, devenind superoinele cunoscute ca Thunder şi Lightning. Mai multe materiale aici.


Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s