Altered Carbon reînnoit cu sezonul 2

Cu mai bine de sase săptămâni rămase până la premieră şi fără vreun comunicat oficial, se pare că cei de la Netflix au reînnoit deja drama SF Altered Carbon programată pentru februarie 2018. Informaţia parvine via Production Week, site care a reuşit să ‘deconspire’ cu mult înainte de anunţurile oficiale şi reînnoirile House of Cards, Ransom, Preacher, Better Call Saul s.a.. Conform informaţiilor publicate, producţia sezonului 2 este programată să înceapă în Octombrie 2018 în Vancouver.

Având la bază romanul omonim semnat de Richard K. Morgan, cu acţiunea plasată 300 de ani în viitor, Altered Carbon este prezentat ca un volum noir cyberpunk, o îmbinare perfectă de dragoste, mister şi trădare, totul pe fundalul poveştii captivante a unei crime. Într-o societate în care avansul tehnologic a schimbat totul, de la conştiinţa umană care a reuşit să fie digitalizată, trupurile umane schimbate şi moartea care nu mai este permanentă, îl avem pe Takeshi Kovacs, un bărbat solitar ce aparţine unui grup de războinici interstelari ce au fost învinşi în lupta dată contra noii ordini mondiale. Totuşi, lucrurile mai au o speranţă, mintea lui Kovacs fiind captivă şi conservată la gheaţă de secole, până când, înstăritul şi excentricul  Laurens Bancroft îi oferă acestuia şansa de a trăi din nou aşa cum se cade – tot ce trebuie să facă Takeshi pentru a recupera ceea ce îi aparţine este să rezolve o crimă şi nu una oarecare ci chiar uciderea lui însuşi Bancroft.

Cu o comandă de 10 episoade, Altered Carbon va fi lansat pe 2 februarie 2018. În România, doritorii îşi pot achiziţiona volumul tradus de aici.

 

Sursa

One thought on “Altered Carbon reînnoit cu sezonul 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s