Amy Irving şi Phoebe Tonkin în noul sezon ‘The Affair”

Nu avem noi prea multe informaţii despre revenirea şi respectiv premiera noilor episoade The Affair însă iată că în sfărşit vedem că serialul nu a fost uitat de către cei de la Showtime.

Reprezentanţii postului au anunţat via TvLine că actriţele Phoebe Tonkin şi Amy Irving s-au alăturat noului sezon, cele două urmând să fie guest stars pentru unul sau mai multe episoade aferente S4. Fără prea multe detalii suplimentare, aceştia au comunicat faptul că Irving o va interpreta pe Nan Perino, o sculptoriţă din California ce împărtăşeşte un trecut misterios cu tatăl lui Cole, iar Tonkin o va juca pe Daphne, protejata lui Nan şi cea care îl va ‘ghida’ pe Cole în căutarea acestuia după răspunsuri.

Anterior celor două a mai fost anunţată distribuirea lui Ramon Rodriguez într-un rol recurring cu mai multe apariţii în noul sezon, actorul, cunoscut pentru rolul lui Bakuto din Marvel’s Iron Fist şi Marvel’s The Defenders, urmând a interpreta un fost puşcaş marin, actualmente angajat al VHA. Mai multe detalii despre rolul lui Rodriguez, aici.

Descriere: Drama prezintă efectele emoţionale şi psihologice ale unei relaţii extra-conjugale, o infidelitate ce duce la distrugerea a două mariaje. Din păcate drumurile celor patru parteneri nu se opresc aici, aceştia fiind reuniţi de o crimă, proces în care fiecare îşi va prezenta propria perspectivă asupra celor întâmplate. Sezonul 3 debutează la o distanţă de trei ani de la evenimentele petrecute în finalul S2, cu Noah care încearcă fără succes să îşi refacă viaţa după procesul lui Lockhart; pe Alison o vedem crescându-şi fiica în Montauk alături de Cole şi Luisa, în timp ce aceştia încearcă să îşi clădească o viaţă a lor; în ciuda aparentului succes profesional, Helen este macinată de vină şi de minciunile noii sale relaţii alături de Vik. Acest sezon introduce un nou punct de vedere şi anume cel al lui Juliette Le Gall, o femeie care fuge de propriile secrete, în cele din urmă devenind o persoana de încredere pentru Noah, ajutându-l să treacă peste o traumă din trecut şi se acomodeze noii sale vieţi.

The Affair este disponibil în format integral în portofoliul Netflix România.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s