The Gifted: familia Strucker revine cu noi episoade

Cu două episoade rămase până la marele final, reprezentanţi ai FOX au anunţat în cadrul turului de presă de iarnă Television Critics Association reînnoirea The Gifted cu un nou sezon. Pentru fani şi pentru cei care au urmărit cifrele înregistrate de episoade noului proiect Marvel/Fox, anunţul nu este deloc o surpriză, The Gifted reuşind să devină a treia cea mai urmărită drama nouă a sezonului 2017/18.

Tot din portfoliul de toamnă Fox, The Orville a mai fost deja reînnoit. Pentru moment nu a fost comunicat dacă şi sezonul 2 va avea o comandă similară de 13 episoade ori una de sezon integral (22).

Descriere: The Gifted prezintă povestea unei familii forţate de împrejurări să renunţe la viata pe care o au în momentul în care părinţii descoperă abilităţile mutante ale copiilor lor. Hărţuiţi de un guvern ostil, ei se alătură unei reţele underground de mutanţi care luptă pentru supravieţuire. Mai multe informații despre personaje, aici.

Finalul sezonului 1 urmează a fi difuzat pe 8 ianuarie, cu un eveniment de două ore – 1×12 ‘eXtraction’ şi 1×13 ‘X-roads’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s