La început de an, pare a fi decis deja soarta comediei The Mayor, după nouă episoade difuzate, scoţând-o din grila ABC. Scenariile comandate pentru suplimentarea comenzii iniţiale nu vor mai fi alese urmând ca cele patru episoade rămase, să fie probabil difuzate la o dată ulterior anunţată.

În ciuda sprijinului criticilor, The Mayor nu a reuşit să îşi stabilească un public telespectator, cifrele înregistrate săptămână de săptămână fiind fluctuante. Decizia aceasta este similară celor de la CBS în privinţa comediei Me Myself and I.

Descriere: Comedia îl are ca protagonist pe Courtney Rose, un tânâr rapper care are nevoie să fie descoperit. Deziluzionat şi obosit să mai aştepte marea ocazie, Rose îşi decide să îşi creeze singur oportunitatea, punând la cale un plan nebunesc: să candideze la primăria oraşului său natal din California, folosindu-se astfel de publicitatea electorală pentru a-şi promova muzica. Din păcate pentru acesta, marele său plan ia o turnură neaşteptată în momentul în care câştigă alegerile. Ajutat de mama şi de prietenii săi, Courtney are în faţă o nouă provocare pe care va trebui să o accepte dacă doreşte cu adevărat să schimbe în bine oraşul pe care îl iubeşte.

Programat să revină pe 9 ianuarie cu noi episoade, în locul lui va fi difuzată o reluare Modern Family.

Sursa