Cei de la Netflix par a fi prins gustul producţiilor supranaturale, astfel că după proiectul semnat de Hania Elkington/Simon Duric şi Superstition, o co-producţie SyFy, reprezentanţii platformei online au anunţat că un nou proiect a fost comandat şi anume Chambers.

Cu o comandă de 10 episoade, după un scenariu semnat de Leah Rachel şi având-o realizator/showrunner pe Akela Cooper cunoscută pentru Marvel’s Luke Cage, Chambers prezintă povestea unei femei ce a supravieţuit unui atac de cord, măcinată acum de misterul ce îi învăluie noua inima şi donatorul său. Lucrurile par a se complica şi mai mult cu cât aceasta se apropie de aflarea adevărului şi a circumstanţelor în care acesta a murit însă, ce este mai sinistru este că, cu cât află mai mult, cu atât preia din comportamentul şi trăsăturile defunctului.

Pentru moment nu există niciun actor ataşat proiectului şi nici nu a fost communicate informaţii privind lansarea serialului.

Sursa


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.