Cei de la CW par a fi mers mai departe cu proiectul unui spin-off The Originals, chiar dacă nu şi-au anunţat această decizie la panelul TCA. Pentru moment, noul proiect este în lucru, urmând să aflăm în luna mai la UpFronts dacă va reuşi să ajungă şi pe micile ecrane.

Alături de Julie Plec, din echipa de producţie fac parte veterani ai universului Mikaelson/Salvatore, Leslie Morgenstein, Lance Anderson şi Michelle Paradise

Noul spin-off o va avea protagonistă pe Hope Mikaelson, fiica tribrid a lui Niklaus Mikaelson şi Hayley Marshall-Kenner. În ciuda faptului că pentru moment puterile sale sunt un mister, tânăra are gene de vrăjitoare, vampir şi vârcolac, cunoscându-i deja familia şi pericolul în care s-a aflat încă de la naştere. În ciuda celor întâmplate, Hope continuă să fie speranţa familiei Mikaelson de a şterge din atrocităţile trecutului, îndreptându-se spre un nou capitol.

BTS_The Originals_S5
Danielle Rose Russell, interpreta lui Hope Mikaelson, alături de Phoebe Tonkin pe platourile de filmare The Originals

Până la o decizie oficială în privinţa acestui spin-off al unui spin-off, rămâne să o cunoaştem oficial pe adolescenta Hope Mikaelson începând cu 20 aprilie când The Originals revine cu sezonul final. După cum s-a anunţat, premiera sezonului 5 va debuta la o distanţă de şapte ani de cele întâmplate în finalul S4, multe lucruri schimbându-se pe parcurs. Alături de Klaus, Elijah, Freya şi întreaga familie, îi vom mai vedea şi pe Declan şi Roman, cei doi urmând a fi interpretaţi de actorii Torrance Coombs şi Jedidiah Goodacre. Unul dintre momentele mult aşteptate de fani este reuniunea Klaus-Caroline, actriţa Candice King având mai multe apariţii programate pentru acest sezon.

Pentru mai multe informaţii despre sezonul 5 şi un set de poze de pe platourile de filmare, aici.