‘Party of Five’ revine pe micile ecrane (Updated)

Nici bine nu au debutat serialele de midseason, că deja televiziunile au început să pregătească portofoliile pentru sezonul 2018/19, cei de la Freeform înscriind cu reboot-ul Party of Five. Pentru moment aceştia au comandat doar episodul pilot, o decizie urmând a fi luată la UpFront-urile din luna mai.

Semnat de aceiaşi Chris Keyser şi Amy Lippman care au creat şi proiectul original, Party of Five va reveni cu o abordare uşor diferită, de această dată povestea urmând să aibă protagonişti de origine latină – prima generaţie a unei familii hispanice pe nume Buendias, venită pe meleagurile americane în căutarea unei vieţi mai bune, care acum se confruntă cu deportarea părinţilor lor şi greutăţile apărute în urma pierderii acestora.

La scenariul episodului pilot va contribui şi Michal Zebede, un american cu origini costa ricane şi panameze, experienţa şi povestea sa aducând autenticitate proiectului. Materialul va fi regizat de Rodrigo Garcia.

Se pare că Freeform a fost a doua opţiune, iniţial Keyser şi Lippman încercându-şi norocul la FOX, televiziunea care a produs şi difuzat timp de şase ani Party of Five.


Știre inițială: Miami Vice, The Fresh Prince of Bel-Air, Fuller House, MacGyver, Taken, Lethal Weapon, Will & Grace şi lista poate continua…

Este cunoscut deja că industria TV americană trece printr-un vid creaţional optând excesiv pentru revivaluri, remake-uri şi reboot-uri pentru celebrele francize cinematografice, cel mai nou titlu care pare a-si fi găsit un loc pe această listă este Party of Five.

Urmându-i exemplul lui Norman Lear cu One Day at a Time, creatorii Chris Keyser şi Amy Lippman sunt pregătiţi pentru o revenirea a Party of Five, cu o abordare uşor diferită, de această dată povestea urmând să aibă protagonişti de origine latină – prima generaţie a unei familii hispanice venită pe meleagurile americane în căutarea unei vieţi mai bune.

Party of Five a făcut parte din grila FOX în perioada 2004-2010, avându-i protagonişti pe Scott Wolf, Matthew Fox, Neve Campbell şi Lacey Chabert , cinci fraţi ce se reunesc în urma decesului părinţilor lor.

Pentru moment proiectul este în etapa iniţială de producţie, neexistând vreo televiziune ori companie ataşată titlului.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s