Grown-ish pare a îmbrăţişa din succesul proiectului mamă, ‘black-ish, Freeform anunţând reînnoirea sa după doar patru episoade difuzate. Sezonul 2 are o comandă de 20 episoade, împărţite după modelul cunoscut al postului, de 10 cu 10.

Descriere: Spin-off ‘black-ishGrown-ish prezintă povestea lui Zoey, fiica cea mare a cuplului Johnson, o tânără populară, fashionistă şi în pas cu noile tendinţe, păşind acum într-o nouă etapă a vieţii sale şi anume facultatea. Ajunsă la Cal University, ZoZo descoperă rapid că lucrurile nu mai sunt atât de uşoare precum au fost până acum, fiind nevoie să se implice cu adevărat dacă doreşte o schimbare. Noua comedie îşi propune să prezinte problemele actuale ale vieţii academice din două perspective diferite şi anume cea a studenţilor şi cea a personalului administrativ al universităţii.

În ciuda controverselor iscate de premieră, Grown-ish a reuşit să înregistreze cifre spectaculoase pentru Freeform, devenind rapid cel mai vizionat debut de comedie a postului de peste şase ani şi per ansamblu de la Shadowhunters.

Sursa