‘Grown-ish’ primeşte un nou sezon

Grown-ish pare a îmbrăţişa din succesul proiectului mamă, ‘black-ish, Freeform anunţând reînnoirea sa după doar patru episoade difuzate. Sezonul 2 are o comandă de 20 episoade, împărţite după modelul cunoscut al postului, de 10 cu 10.

Descriere: Spin-off ‘black-ishGrown-ish prezintă povestea lui Zoey, fiica cea mare a cuplului Johnson, o tânără populară, fashionistă şi în pas cu noile tendinţe, păşind acum într-o nouă etapă a vieţii sale şi anume facultatea. Ajunsă la Cal University, ZoZo descoperă rapid că lucrurile nu mai sunt atât de uşoare precum au fost până acum, fiind nevoie să se implice cu adevărat dacă doreşte o schimbare. Noua comedie îşi propune să prezinte problemele actuale ale vieţii academice din două perspective diferite şi anume cea a studenţilor şi cea a personalului administrativ al universităţii.

În ciuda controverselor iscate de premieră, Grown-ish a reuşit să înregistreze cifre spectaculoase pentru Freeform, devenind rapid cel mai vizionat debut de comedie a postului de peste şase ani şi per ansamblu de la Shadowhunters.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s