NBC dă undă verde spin-offului ‘Bad Boys’

Bad boys, bad boys watcha gonna do? / Watcha gonna do when they come for you?

După luni de speculaţii şi fel şi fel de versiuni, iată că este oficial, cei de la NBC dând undă verde unui spin-off TV Bad Boys. Noul proiect de tip procedural o va avea protagonistă pe Gabrielle Union, cea care a interpretat-o pe agentul DEA Syd Burnett, sora lui Lawrence şi iubita lui Smith în cel de-al doilea film Băieţi Răi.

Descriere: În căutarea unui nou început, Syd renunţă la slujba de la DEA şi la viaţa din Miami, mutându-se în Los Angeles şi intrând în rândul poliţiştilor LAPD. Aici, Syd face pereche cu Nancy McKenna, o femeie detectiv care încearcă să găsească un echilibru între provocările slujbei, viaţa de familie şi de mamă muncitoare. În ciuda faptului că au vieţi şi stiluri total diferite, cele două dovedesc rapid că sunt cele mai bune din secţie.

Proiectul va fi produs Jerry Bruckheimer şi Sony TV după un scenariu semnat de Brandon Margolis şi Brandon Sonnier, cunoscuţi pentru The Blacklist, acestora alăturându-li-se în calitate de producător executiv şi protagonista Gabrielle Union.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s