Chimista: o nouă adaptare TV pentru Stephenie Meyer

La 10 ani de la fenomenul Twilight, Stephenie Meyer revine în atenția studiourilor cu un nou titlu, The Chemist.

Drepturile de ecranizare ale romanului au fost achiziționate de Tomorrow Studios în parteneriat cu ITV Studios, pentru moment neexistând o televiziune atașată proiectului. Cei de la Tomorrow Studios sunt cunoscuți pentru implicarea lor în proiectele TV Good Behavior (TNT), Hanna (Hulu) și Snowpiecer (TNT).

Din echipa de producție va face parte și Meyer, alături de Meghan Hibett, partenera sa de la Fickle Fish Films, împreună cu Marty Adelstein, reprezentant Tomorrow Studios și Becky Clements.

Un thriller promițător, The Chemist spune povestea sumbră a unei femei aparent fără identitate, un produs secret al unei agenții americane clandestine, a cărei viață ia o cu totul altă turnură în momentul în care agenția decide că este o vulnerabilitate ce trebuie eliminată. Încolțită și atacând-o din toate direcțiile, în ajutor vine fostul său șef care îi promite șansa unui nou început și ocazia de a putea scăpa definitiv de această hăituire însă, pentru asta trebuie să accepte o ultimă misiune. Neavând altă soluție acceptă, însă informațiile și tot ceea ce află pe durata misiunii, nu fac decât să îi înrăutățească și mai mult situația.

Cunoscută pentru seria fantasy Twilight, noul roman The Chemist a fost lansat la sfârșitul lui 2016 având un tiraj initial de un milion de copii, drepturile de distribuție și traducere fiind achiziționate deja în 35 de țări, printre care și România – la noi volumul se găsește tradus via Editura Trei (aici).


-Marty Adelstein despre Stephenie Meyer si viitoarea colaborare:
“Stephenie is one of the most prolific authors of our time with her unique portrayal of heroines that resonate with readers and television viewers around the world, and we look forward to working with her and Meghan on bringing the The Chemist to television.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s