Premierele lunii februarie la TV

Nu la fel de bogată precum luna trecută, februarie se poate mândri că aduce cu ea o serie de titluri așteptate de telespectatorii de peste ocean și nu numai, cu mențiunea că spre deosebire de alţi ani, o parte din aceste proiecte ajung şi la noi.Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon, respectiv premiere de serial. Mai jos, pentru a le putea bifa pentru vizionare, o scurtă descriere pentru titlurile noi – pentru trailere și mai multe materiale promoționale, click pe titlul serialului de la descriere.

Premiere sezon nou:

 • 7.01: Channel Zero – sezonul 3
 • 11.02: Homeland – sezonul 7
 • 16.02: Mozart in the Jungle – sezonul 4
 • 18.02: When Calls the Heart – sezonul 5
 • 25.02: Ash vs Evil Dead – sezonul 3   | The Walking Dead – sezonul 8B
 • 26.02: iZombie – sezonul 4    |Un-Real – sezonul 3
 • 28.02: Designated Survivor – sezonul 2B

Premiere seriale noi:

 • 1.01: A.P. Bio (NBC) – special preview, revine pe 1.03
 • 2.02: Altered Carbon (Netflix)
 • 11.02: Here and Now (HBO)
 • 15.02: Stargate Origins (online, MGM’s Stargate Command)
 • 23.02: Seven Seconds (Netflix)
 • 26.02: Good Girls (NBC)    |Living Biblically (CBS)
 • 27.02: Unsolved

A.P. BioComedia are ca protagonist un profesor de filosofie absolvent de Harvard care, după ce este concediat de la slujba sa ideală, se angajează ca profesor suplinitor de biologie avansată la liceul Withlock School, Toledo. Realizând că are la dispoziţie o clasă întreagă de elevi, acesta decide să îi folosească în propriile planurile, fiind clar încă de la început că le va preda şi îi va învăţa orice altceva, cu excepţia biologiei.

Altered CarbonAvând la bază romanul omonim semnat de Richard K. Morgan, cu acţiunea plasată 300 de ani în viitor, Altered Carbon este prezentat ca un volum noir cyberpunk, o îmbinare perfectă de dragoste, mister şi trădare, totul pe fundalul poveştii captivante a unei crime. Într-o societate în care avansul tehnologic a schimbat totul, de la conştiinţa umană care a reuşit să fie digitalizată, trupurile umane schimbate şi moartea care nu mai este permanentă, îl avem pe Takeshi Kovacs, un bărbat solitar ce aparţine unui grup de războinici interstelari ce au fost învinşi în lupta dată contra noii ordini mondiale. Totuşi, lucrurile mai au o speranţă, mintea lui Kovacs fiind captivă şi conservată la gheaţă de secole, până când, înstăritul şi excentricul Laurens Bancroft îi oferă acestuia şansa de a trăi din nou aşa cum se cade – tot ce trebuie să facă Takeshi pentru a recupera ceea ce îi aparţine este să rezolve o crimă şi nu una oarecare ci chiar uciderea lui însuşi Bancroft.

Here and NowSerialul este prezentat ca o expunere provocatoare şi cu un comic de situaţie mai pregnant, Here and Now prezentând realitatea şi cultura americană din zilele noastre prin prisma membrilor a două familii: una multietnică – un profesor de filosofie alături de soţia sa, cei trei copii adoptaţi din Vietnam, Liberia, Columbia şi copilul lor biologic în raport cu o familie de religie musulmană, al cărui soţ, psihiatru, îl tratează pe unul dintre copii mai sus amintiţi.

Seven SecondsAvând la bază filmul rusesc din 2013 The Major (Майор), Seven Seconds prezintă cum viaţa unei familii afro-americane se schimbă într-o clipită după ce fiul acestora este rănit grav de un poliţist alb. Pe fundalul presiunilor şi a evenimentelor din ultimele luni, noul proiect Netflix se axează pe tensiunile rasiale din micul orăşel american, pe încercările unora de a muşamaliza întreg cazul şi, nu în ultimă instanţă pe judecata definită ca procesul secolului.

Good GirlsDescris ca un mixt de Thelma & Louise şi Braking Bad, Good Girls are protagoniste trei mame din suburbie care decid să iasă din rutina şi să ia atitudine făcând şi ele o dată ceva doar pentru ele, alegând să jefuiască sub ameninţarea armei (de jucărie) un supermarket din zonă. Toate bune şi frumoase până când managerul magazinului începe a merge pe urmele lor, cele trei prietene realizând că planul lor de scăpare nu e atât de uşor pe cât au crezut.

Living BiblicallyAvând la bază bestseller-ul The Year of Living Biblically semnat de A.J. Jacobs, noul serial CBS prezintă povestea lui Chip Curry, un bărbat modern aflat într-un moment de cumpănă în viaţa sa, în urma căruia decide să îşi trăiască viaţa după învăţămintele din Biblie. Cu ajutorul soţiei şi al prietenilor săi, Chip începe să ia pagină cu pagină din Cartea Sfântă în ideea unei vieţi mai bune şi mai morale. Rămâne de văzut dacă şi urmările acestei decizii sunt de urmări biblice.

Unsolved: The Murders of Tupac and The Notorious B.I.G.O dramă antologică marca USA Network care cronicizează moartea şi investigaţiile cunoscuţilor rapperi ai anilor ’90, Tupac şi The Notorious B.I.G., precum şi rivalităţile hip-hop derulate între Coasta de Est şi de Vest a Americii. Atât Tupac Shakur în 1996, cât şi Christopher Wallace în 1997 au fost ucişi în mod similar, împuşcaţi fatal de cineva dintr-o maşină în mers, cele două asasinate fiind investigate de Greg Kading, detective LAPD. Scenariul acestui prim sezon are la bază volumul semnat de însuşi Kading, Murder Rap: The Untold Story of Biggie Smalls & Tupac Shakur Murder Investigations.

4 thoughts on “Premierele lunii februarie la TV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s