Premieră: 23 februarie 2018
Televiziune/Platformă online: Netflix
Comandă: 10 episoade
Distribuţie: Regina King, Clare-Hope Ashitey, Russell Hornsby, Beau Knapp, Michael Mosley, David Lyons, Raul Castillo, Zackary Momoh, Nadia Alexander, Coley Speaks, Patrick Murney, Michelle Veintimilla
Echipă: Veena Sud (creator/EP), Gavin O’Connor (regizor/EP), Lawrence Bender (EP), Kevin Brown (EP), Alex Reznik (EP)

Descriere: Având la bază filmul rusesc din 2013 The Major (Майор), Seven Seconds prezintă cum viaţa unei familii afro-americane se schimbă într-o clipită după ce fiul acestora este rănit grav de un poliţist alb. Pe fundalul presiunilor şi a evenimentelor din ultimele luni, noul proiect Netflix se axează pe tensiunile rasiale din micul orăşel american, pe încercările unora de a muşamaliza întregul caz şi, nu în ultimul rând pe judecata definită ca procesul secolului.


PERSONAJE:

  • Latrice Butler (Regina King): o femeie modestă şi muncitoare, mamă şi soţie, secretară la o şcoală din district, o bună creştină şi enoriaşă, pentru Latrice viaţa ia cu o totul altă turnură după cele întâmplate cu fiul său Brenton, în vârstă de doar 15 ani. După ce află de incident şi de faptul că în spatele acestuia sunt multe lucruri ce nu le-au fost spuse, aceasta este orbită de furie, o ură ce o va schimba din femeia milostivă şi îi va ameninţa relaţia cu soţul său.
  • Isaiah Butler (Russell Hornsby): un bărbat credincios şi devotat familiei care este îngenunchiat de ceea ce se întâmplă cu fiul său.
  • Seth Butler (Zackary Momoh): soldat american şi fratele lui Isaiah, Seth se întoarce din Afganistan pentru a fi alături de familia sa.
  • Joe “Fish” Rinaldi (Michael Mosley): detectiv din New Jersey însărcinat cu investigarea cazului, Joe este nevoit să lucreze împreună alături de procurorul KJ Harper.
  • Mike Diangelo (David Lyons): tipul de bărbat alfa, Diangelo este şeful diviziei de Narcotice a Poliţiei din Jersey Ciy.
  • Felix Osorio (Raul Castillo): poliţist din cadrul diviziei de Narcotice Jersey City.
  • Peter Jablonski (Beau Knapp): nou venit în cadrul diviziei de Narcotice, Peter încearcă din răsputeri să-şi impresioneze şeful, pe Diangelo.
  • Gary Wilcox (Patrick Murney): coleg cu Diangelo, Osorio şi Jablonski în cadrul diviziei de Narcotice, din Poliţia Jersey City.Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Sursa